Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 10:00 - 16:30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu
submenu icon

Minibreak

Bespaar tot 30% op de weekprijzen!

Geniet van een weekend of een midweek in één van Dansommers vele mooie huizen en boek 3-5 nachten in een huisje tegen een gereduceerde prijs!


Misschien bent u nu niet in staat om een lange vakantie te houden, maar bent u wel toe aan een kleine pauze. Wat denk u van een gezellig weekend of een korte vakantie in een vakantiehuis om het dagelijkse leven even te ontvluchten?
Een korte vakantie of een weekend is gewoon de perfecte gelegenheid om te ontspannen en nieuwe energie op te doen, wat ook nog voordelig is wanneer u kiest voor een vakantiewoning van dansommer.


Bij dansommer bieden wij u een grote selectie aan vakantiewoning voor korte vakanties en weekenden, dit betekent dat u deze woningen kunt huren voor 3-5 nachten tegen een gereduceerde prijs.

 Zoek een vakantiewoning met het symbool voor Minibreak en bereken de gereduceerde prijs als volgt:

  • 3 overnachtingen = 30% korting op de normale weekprijs
  • 4 overnachtingen = 20% korting op de normale weekprijs
  • 5 overnachtingen = 10% korting op de normale weekprijs

In Denemarken is er alleen mogelijkheid voor een minibreak in het gehele jaar en kan er niet eerder worden geboekt dan minimaal 4 weken voor aankomst.


Kwaliteit is het kenmerk van alle dansommer huizen. U kunt kiezen uit een mooi standaard model vakantiewoning of uzelf verwennen met extra luxe op een minibreak met een vakantiewoning met jaccuzzi, sauna en/of zwembad.


Hoewel u misschien een lange zomervakantie houdt, kan het leuk zijn om een paar extra dagen een vakantiewoning te boeken in het laagseizoen. Het is mogelijk om een minibreak te boeken in de grote selectie aan vakantiewoningen van dansommer – en vergeet niet dat dansommer niet alleen vakantiewoningen heeft in Denemarken, maar u ook minibreaks kan aanbieden in vakantiehuizen in heel Europa.