Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 10:00 - 16:30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu
submenu icon

Huisdieren

Huisdieren zijn welkom in Denemarken

Ieder jaar gaan vele Nederlandse en Belgische gezinnen met de hond op vakantie naar Denemarken. In Denemarken voelen honden zich thuis!

Denemarken is en blijft een van de meest geliefde bestemmingen als het gaat om een vakantie met honden. Uitgestrekte en rustig gelegen stranden, meren en bossen vormen de perfecte omgeving voor mooie wandelingen en fietstochten met uw hond. In Denemarken bestaan ongeveer 250 bossen en grote uitlaatgebieden, waar het is toegestaan om uw hond los te laten lopen. Bovendien is uw hond in veel van onze vakantiehuizen welkom zonder extra kosten.

Bij dansommer vinden wij het belangrijk dat ook onze gasten met huisdieren zich tijdens de vakantie welkom voelen. Het thema vakantie met honden in Denemarken krijgt momenteel veel aandacht in de media. Wanneer u vragen heeft over het reizen met een hond naar Denemarken, dan kunt u terecht bij de Deense ambassade. Tevens vindt u op visitdenmark.nl meer informatie omtrent dit thema.

 

Betekenis symbolen:


   Huisdieren toegelaten
In alle woningen, die zijn gemarkeerd met dit symbool, zijn onze viervoetige vrienden welkom. Het is toegestaan om maximaal 2 huisdieren mee te nemen tijdens uw verblijf, tenzij anders is aangegeven.


   Huisdieren niet toegelaten
In deze vakantiewoningen is het niet toegestaan huisdieren meenemen.
Dit is echter geen garantie dat er niet eerder huisdieren in de vakantiewoning zijn geweest.


   Huisdiervrije vakantiewoningen met schoonmaakgarantie
Vakantiewoningen met dit symbool zijn gegarandeerd huisdiervrij, dat wil zeggen dat de eigenaar evenmin zelf huisdieren in huis heeft gehad. Mochten er desondanks bij aankomst sporen of resten van huisdieren worden aangetroffen, neem dan gelijk contact op met dansommer. Dan zullen we onmiddelijk de woning grondig voor u reinigen.