Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 10:00 - 16:30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu
submenu icon

Flexibele aankomstdag

Kies zelf uw aankomstdag

Reizen wanneer het u uitkomt? Dat is bij dansommer mogelijk! Bij veel van onze vakantiehuizen kunt u de aankomst- en vertrekdag zelf bepalen. Boeken is voor 7 of 14 dagen mogelijk, maar u kunt naar wens ook een vakantiehuis voor bijvoorbeeld 9 dagen boeken. In dit geval wordt de prijs per dag berekend. Bij een verblijf van 9 dagen deelt u de weekprijs door 7 en vermenigvuldigt u de uitkomst met 9. Dit aanbod geldt bij praktisch alle vakantiehuizen zonder binnenzwembad. Maar ook bij veel van onze vakantiehuizen met binnenzwembad heeft u de mogelijkheid om de aankomst- en vertrekdag zelf te bepalen.


 Bij de vakantiehuizen die van dit symbool zijn voorzien, heeft u de mogelijkheid uw aankomst- en vertrekdag in het D-, E- en F-seizoen en ook tijdens kerst en nieuwjaar zelf te bepalen. Afwijkende verblijfsperiodes zijn het hele jaar door te boeken.
 


 Bij de vakantiehuizen met zwembad die van dit symbool zijn voorzien, heeft u de mogelijkheid uw aankomst- en vertrekdag in het D-, E- en F-seizoen en ook tijdens kerst en nieuwjaar zelf te bepalen. Afwijkende verblijfsperiodes voor het D-, E- en F-seizoen zijn vanaf 28 dagen voor aankomst te boeken. Afwijkende verblijfsperiodes voor kerst en nieuwjaar zijn het hele jaar door te boeken.