Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 10:00 - 16:30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu
submenu icon

Businesshuizen

Voor ontspannende werkdagen zonder overhemd en stropdas!

Heeft u behoefte uw werkzaamheden of evt. uw volgende bedrijfsevenement eens te houden onder andere omstandigheden en een wat informele sfeer? Of bent u iemand die om uiteenlopende redenen vakantie en werk wil combineren?

 

   dansommers businesshuizen zijn gemarkeerd met dit symbool en zijn bijzonder geschikt voor zakelijke evenementen van verschillende aard.
 

Dansommers businesshuizen zijn de perfecte locatie voor diverse zakelijke bijeenkomsten en evenementen zoals seminars, workshops, vergaderingen, mini-conferenties en nog veel meer. Een ontspannen en inspirerende sfeer is bevorderlijk voor creativiteit en teamgeest.

Leer uw collega´s beter kennen

Pauzes in het dagprogramma kunnen worden gebruikt om even van de frisse zeelucht en de schilderachtige omgeving te genieten. In het geheel gezien ervaart u een heel andere sfeer in een vakantiewoning, dan thuis op kantoor of in een traditionele vergaderzaal.
Waarschijnlijk is er ook tijd in het programma voor een lekker ontbijt als goede start voor de vergaderingen van vandaag en de gezamenlijke voorbereiding van het diner in de moderne en goed uitgeruste keuken is natuurlijk een gezellige bezigheid. Waar u naderhand samen kan genieten van een goed glas wijn.

Eersteklas vakantiewoningen

Al onze activiteitshuizen zijn van hoge kwaliteit en uitgerust met de nieuwste apparatuur. Buiten dat hebben alle huizen een eigen jaccuzzi en ten minste 4 dubbele slaapkamers, tevens is er in de meeste huizen gratis toegang tot het internet. Voor 125,- dkk. per bed, zijn deze opgemaakt bij aankomst, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken

Werken tijdens de vakantie?

Er is nauwelijks iemand die daadwerkelijk denkt dat het leuk is om te werken in zijn vakantie. Toch kan het door omstandigheden voorkomen dat u genoodzaakt bent om wat zaken af te handelen tijdens uw vakantie. In dergelijke gevallen zijn dansommers businesshuizen ideaal en een goede oplossing voor het hele gezin, want het zijn altijd comfortabele woningen, die zeker iets toevoegen aan uw vakantie - zonder extra bijkomende kosten.
Indien u speciale wensen heeft gedurende uw verblijf in een businesshuis, dan kunt u altijd contact opnemen met dansommers verkoopafdeling die zeker zal proberen aan uw wensen te voldoen. U kunt ons bereiken op tlf.: 013-5450595 of per e-mail: booking@dansommer.nl