Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 10:00 - 16:30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu
submenu icon

Activiteitshuizen

Activiteitshuizen - perfect voor een vakantie gedurende alle seizoenen!

Met dansommer kunt u heerlijke vakantiehuizen huren, die zijn voorzien van populaire indoor activiteiten zoals tafeltennis, biljart of bijv. air hockey.

We noemen deze vakantiehuizen in Denemarken; "activiteitshuizen". Activiteitshuizen zijn ideaal voor een vakantie tijdens alle seizoenen - zelfs als het regent of sneeuwt.
Alle vakantiehuizen in Denemarken die zijn geselecteerd als activiteitshuizen, voldoen net als alle vakantiehuizen van dansommer aan de gebruikelijke kwaliteit met o.a. een smaakvolle inrichting en een hoge mate van comfort.


Een deel van de activiteitshuizen in Denemarken beschikken over uitgebreide mogelijkheden voor activiteiten tijdens uw vakantie, als darten, computerspellen spelen of u uit te leven op verschillende fitnessapparaten. Bovendien hebben vele van onze activiteitshuizen in Denemarken bijvoorbeeld een jeu de boules,- , een volleybal,- of badmintonbaan. U hoeft zich tijdens uw vakantie in Denemarken geen moment te vervelen, wanneer u verblijft in één van onze activiteitshuizen in Denemarken.

Misschien nog wel het mooiste van alles is dat het gebruik van de activiteiten in een activiteitshuis helemaal gratis is!

 
Een activiteitshuis is de ideale keuze als u uw vakantie wilt doorbrengen met iets anders dan winkelen, zwemmen, of het maken van lange wandelingen. Het is heerlijk om ontspanning tijdens uw vakantie te combineren met een beetje sportieve activiteit. Onze activiteitshuizen zijn geschikt voor jong en oud en bieden uren speel- en sportplezier.