Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 10:00 - 16:30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu

Pretparken

Bezoek een pretpark tijdens uw vakantie in Denemarken

In samenwerking met enkele gerenommeerde pretparken in Denemarken biedt dansommer flinke kortingen op de entreeprijzen. Met dit aanbod wordt uw vakantie in Denemarken werkelijk onvergetelijk!

 


LEGOLAND ® Billund
In LEGOLAND® bent u verzerkerd van een onvergetelijk dagje uit met de hele familie. Dit jaar kunt u genieten van nieuwe attracties, 55 leuke activiteiten en een groot evenementenprogramma.
Gasten van dansommer ontvangen 3 tickets voor de prijs van 2!


Universe
Tijdens een bezoek aan Universe in Nordborg op het eiland Als  komt u spelenderwijs meer te weten over natuurwetenschappen. Hier kunnen kinderen en volwassenen deelnemen aan leerrijke experimenten en schitterende natuurverschijnselen van dichtbij bekijken.
Gasten van dansommer ontvangen 3 tickets voor de prijs van 2!


BonBon Land
BonBon-Land is een fantastisch attractiepark voor grote en kleine avonturiers. In het attractiepark, dat meer dan 110.000 vierkante meter groot is, beschikt over smakelijk thema! Het attractiepark biedt attracties en activiteiten voor alle leeftijden.
Gasten van dansommer ontvangen 20% korting op de entreeprijs!


Sagnlandet Lejre
Droomde u er als kind al van, om een viking te zijn? In Sagnlandet Lejre op Seeland kan de hele familie voor een dag een echte viking zijn. In dit park, dat lijkt op een openluchtmuseum, zijn in samenwerking met archeologen meerdere dorpen en vestingen uit verschillende tijdperken gereconstrueerd.
Gasten van dansommer ontvangen 33% korting op de entreeprijs!


Ree Park
In het Ree Park in Ebeltoft komt u tijdens een safari door het idyllische landschap wilde dieren uit vijf verschillende continenten tegen. Ga op safari in een Land Rover, help mee met het voederen van de dieren, ervaar een ritje op een kameel of bekijk de roofvogelshow.
Gasten van dansommer ontvangen 20% korting op de entreeprijs!
Belangrijk: Kortingen zijn alleen geldig bij boeking van een dansommer vakantiehuis.