Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 10:00 - 16:30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu

Over dansommer

Mooie vakantiemomenten met dansommer

dansommer staat voor kwaliteit, zekerheid en een goede service. Kies voor een comfortabel vakantiehuis van dansommer en ervaar de gezellige vakantiesfeer! Met meer dan 30 jaar ervaring in het verhuren van vakantiehuizen weten wij kwaliteit te bieden en in behoeften van onze klanten te voorzien. Inmiddels is dansommer in Denemarken, één van de grootste en toonaangevende bemiddelaars in het verhuren van vakantiehuizen voor ieder die luxe en hoge kwaliteit vereist voor zijn of haar vakantiehuis. Ons uitgangspunt zijn de wensen van onze gasten, onze huiseigenaren en onze samenwerkingspartners.

 


Al sinds 1976 verhuurt dansommer kwalitatieve vakantiehuizen in Denemarken en is zodoende een aanbieder van vakantiehuizen van het eerste uur. Wij beschikken over jarenlange ervaring. Destijds startte Niels Nymark samen met een collega de onderneming onder de naam Jysk Feriehusformidling. Het aanbod bestond toen uit 425 Deense vakantiehuizen. Sindsdien kan dansommer terugblikken op een interessante en innovatieve geschiedenis en is dansommer de leidende aanbieder van kwalitatieve en luxueuze vakantiehuizen.


Maar wat is er nou zo bijzonder aan de vakantiehuizen van dansommer? Dansommer is de grondlegger van de vakantiehuizen met zwembad in Denemarken, waardoor een geheel nieuwe standaard voor vakantiehuizen is ontstaan. Nog steeds staan de vakantiehuizen van dansommer voor kwaliteit. Wij beschikken over vele nieuwe en grote vakantiehuizen, die veel comfort en vrijheid creëren. Een ander bijzonder segment zijn de grote landhuizen, die uniek zijn op de vakantiehuismarkt. De grote landhuizen van dansommer zijn zeer geschikt voor een onvergetelijk feest, zoals een bruiloft of een reünie. Hier bevindt u zich in een andere wereld en is iedere vakantiedag zeer bijzonder.


Onze gasten voelen zich thuis in een vakantiehuis, dat veel ruimte, sfeer en comfortabele faciliteiten biedt, zoals een sauna en een whirlpool. Wij vinden het belangrijk om onze gasten een aangename vakantie te bieden, waarin comfort en exclusiviteit centraal staan.


Wij luisteren graag naar uw wensen. Wij streven er namelijk naar, dat u een onvergetelijke vakantie in een dansommer vakantiehuis beleeft en daar nog lang aan terug zult denken. Onze medewerkers van de servicekantoren ter plaatse zijn u vanaf uw aankomst tot aan het moment van vertrek graag van dienst. Wij wensen u alvast een prettige vakantie in een van onze dansommer vakantiehuizen!