Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 09.00 - 17.30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu
submenu icon

Universe

Bezoek het natuurkundig- en belevingspark Universe en bespaar 33% op de toegangsprijs!

Huurt u een dansommer  vakantiehuis op Als, in Hejlsminde of op Rømø. Dan kunt u met ons partneraanbod voor het belevingspark Universe geld besparen. Bij aankoop van twee kaartjes krijgt u als dansommergast één toegangskaart gratis op vertoon van een geldig huurcontract.

Zo ontvangt u de toegangskaarten voor Universe

Online:
U boekt een dansommer vakantiehuis op onze website in de periode dat het belevingspark Universe geopend is. Bij de boeking van uw vakantiehuis kunt u direct de toegangskaarten voor het belevingspark Universe bestellen.

Servicekantoren ter plaatse in Denemarken:
Uw toegangskaarten met korting voor Universe kunt u ook in de volgende lokale dansommer servicekantoren in Denemarken bestellen: Als, Heljsminde, Varde, Nr. Nebel, Blåvand, Bjerregård, Søndervig of Rømø. Breng uw huurcontract mee naar zowel het servicekantoor als naar Universe.

Belangrijk:

  • Deze aanbieding voor Universe is enkel geldig voor reserveringen op Als, in Hejlsminde of op Rømø.
  • De toegangskaarten met korting voor Universe gelden enkel in de huurperiode van het vakantiehuis.
  • U ontvangt de toegangskaarten met korting vóór het bezoek aan Universe, zodat u direct het park in kunt.
  • De kaartjes met korting ontvangt u enkel bij een online reservering van uw dansommer vakantiehuis of bij één van onze servicekantoren in Denemarken. De aanbieding ´3 toegangskaarten voor de prijs van 2´ geldt niet bij de ingang van Universe.

Universe – natuurkunde ontdekken met veel plezier!

Een bezoek aan Universe in Nordborg op het eiland Als zorgt voor plezier voor de hele familie en daarnaast leert iedereen iets over de natuurkunde. Hier ontdekken kinderen en volwassenen natuurverschijnselen en ervaren ze spannende experimenten. In Explorama wachten 9 ruimtes met 50 uitdagingen om opgelost te worden. In de kennis-show laten de gekke professoren zien dat ze met weinig ingrediënten chemische experimenten kunnen uitvoeren en dit zorgt voor grote verrassingen. Op de segway wordt het evenwicht getraind, want remmen en gas geven doet u door voorover en achterover te leunen. Wanneer u het door heeft gaat het vanzelf.

Openingstijden 2014: 5. April - 19. Oktober