Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 09.00 - 17.30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu
submenu icon

Sagnlandet Lejre

33% korting bij openluchtmuseum Sagnlandet Lejre

Als u bij Dansommer een vakantiehuis in Seeland, Lolland of Falster huurt, krijgt u 33% korting op de toegangsstickets voor het museum Sagnlandet Lejre. Bij de ingang van Sagnlandet Lejre kunt u de kortingsbon inleveren die u ontvangt met het boeken van uw vakantieverblijf bij Dansommer. Heeft u uw vakantiehuis online geboekt, ontvangt u een bevestiging per email met een link om uw boekingsoverzicht te bekijken. Zodra de volledige huursom is betaald, kunt u de bon op deze pagina en kunt u deze zelf downloaden en uitprinten.

Sagnlandet Lejre - een historische vakantie-ervaring voor het hele gezin

In Sagnlandet Lejre - of "Land der Legendes”, zoals het openluchtmuseum ook wel wordt genoemd, wordt 10.000 jaar oude Deense geschiedenis tot leven gebracht. Gebouwen en meubels uit de ijzer -steen en -Viking tijd "vertellen" hoe het leven er op dat moment uit heeft moeten zien in Denemarken. In Sagnlandet Lejre is er veel meer te ontdekken en te beleven: onderneem een boottocht in een uitgeholde boomstam, of leer hoe men vroeg meel maalde en brood bakte. En wat te denken van een boogschiet wedstrijd? Natuurlijk wel met een boog uit de tijd van de Vikingen! In Sagnlandet Lejre kunt u het historische verleden ruiken, proeven … en zelf beleven.

Uw vakantiehuis in Denemarken - het beste uitgangspunt voor een ontspannen vakantie

Een bijzondere belevingswereld in de zomer in het openluchtmuseum "Sagnlandet Lejre”. In deze maanden wordt het park omgetoverd tot een levend museum dat bijzonder is voor groepen bezoekers uit alle leeftijdscategorieën. Maak gebruik van uw kostbare vakantie tijd en boek een vakantiehuis in Denemarken in de buurt van het Sagnlandet Lejre. Vooral vanuit onze vakantiehuizen op Seeland , Falster en Lolland is er een korte reistijden naar Sagnlandet Lejre.