Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 09.00 - 17.30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu
submenu icon

Ree Park – Ebeltoft Safari

20% korting op entreetickets voor Ree Park

oa_hnPf3zQ4
Stap in een wereld vol verassingen in het Djursland Large Safari. In Ree Park – Ebeltoft Safari heeft u de mogelijkheid om wilde dieren uit 5 continenten te bekijken in een unieke omgeving. Het park strekt zich uit over 45 ha in een heuvelachtig landschap met bossen, meren en uitgestrekte graslanden. U kunt de dieren op meerdere manier bekijken zoals bij een begeleide safaritocht over de Savannah tijdens het voederen van de dieren, vanuit de hoogte vanaf de mooie houten bruggen of, op de rug van een kameel. 

Attracties Ree Park – Ebeltoft Safari

 • Begeleide safaritocht met een Land Rover
  Neem de safari auto over de uitgestrekte Savannah en geniet van de aanblik van Afrika’s diversiteit aan wild. De gids vertelt je alles over de dieren langs de weg en hij brengt je zeer dicht bij giraffen, struisvogels, zebra’s, ‘s werelds grootste antilopen en – zeer bijzonder – u kunt hier kennis maken met de enige zwarte neushoorn in Denemarken!
   
 • Fantastische voedersessies
  Hoe jaagt een cheeta? Wat is de zwarte beer zijn favoriete voedsel? Hoe sterk is een leeuw? Tijdens één van de vele voedersessies aan de dieren zult u antwoord krijgen op al deze vragen. Ga met ons mee terwijl de jachtluipaarden hun lunch krijgen voorgeschoteld met een snelheid van 70 km/u,  of als de leeuwen staan te springen voor hun eten en nog veel meer leuks!
   
 • Aapjes kijken
  Ga op ontdekking naar de aapeilanden. Hier ontmoet je de nieuwsgierige lemuren, dooshoofdaapjes en gibbons (aapsoorten). Een aantal apen loopt los en zij kunnen dus heel dicht bij u en uw familie komen als u hier rond loopt.
   
 • Verbazingwekkende roofvogelshow
  Ervaar de wereld van veren, kleuren en wetenswaardigheden in de hedendaagse spannende roofvogelshow. Misschien bent u wel één van de gelukkigen om uitgenodigd te worden om een roofvogel op uw hand te houden!
   
 • Ritje op de rug van een kameel
  Hebt u ooit wel eens op de rug van een kameel gezeten? Hier staan  grote Azatische kamelen voor u klaar om u een ritje te laten maken op hun rug, zeker de moeite waard om eens te proberen!
   
 • Nieuw vanaf 2013: SUMATRA TIJGER
  Kom en ontmoet de mooie en zeldzame Sumatraanse tijgers! Ze verblijven vlak naast de speeltuin. Kom ook en brul, spring en speel als een tijger!

Hoe krijgt u uw korting

U kunt tijdens het boeken van uw vakantiehuis, tickets voor Ree Park Ebeltoft reserveren. 

Als u het vakantiehuis al heeft geboekt, neem dan contact op met één van de onderstaande kantoren om uw tickets te reserveren:
dansommer salesafdeling  in Denemarken tel. 0045 - 3914 3300 of per mail dansommer@dansommer.dk
Servicekantoor Ebeltoft tel. 0045 - 3914 3023 of per mail ebeltoft@dansommer.dk
Servicekantor Fjellerup tel. 0045- 3914 3037 of per mail fjellerup@dansommer.dk

De toegangstickets ontvangt u dan ter plaatse bij het ophalen van uw sleutel van het vakantiehuis.
LET OP! Het is niet mogelijk de korting te krijgen indien u zelf bij de kassa van Ree Park de toegangstickets koopt.
 

oa_hnPf3zQ4