Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 09.00 - 17.30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu
submenu icon

LEGOLAND® Billund

Uit in LEGOLAND® Billund

Beleef Denemarken's meest bekende en meest populaire themapark! LEGOLAND® - dat betekent meer dan 50 spannende attracties, vele leuke evenementen en grote concerten. Tempo, actie en spanning zijn voor het hele gezin vanzelfsprekend gegarandeerd. Ontdek de bekende en populaire attracties over en weer: bv. de gekke wilde sneeuwscooter rit in de Polar X-plorer door het Polar Land, een onderzoek reis naar levende pinguïns bij Penguin Bay of een ontdekkingsreis in het wonderlijke Miniland LEGO® stenen. De kinderen zullen zich vooral verheugen op het bakken van  Frans brood boven het kampvuur met Indianen. Een fascinerende rit in de onderzeeër brengt u naar Atlantis door SEA LIFE TM met haaien en monster krabben.
 
Openingstijden 2014:
05 april – 02 november

Nieuw in 2014

LEGOLAND Ghost - The Haunted House

NIEUW! Wie durft de eng, grappig tour aan door Ghost - The Haunted House? Dit is pure horror en tegelijk een verschrikkelijk lach plezier voor het hele gezin. Deze plaats wordt achtervolgd door vampiers, spoken en monsters. Ga op een spokenjacht in het spook-spiegel-doolhof. Hier vindt u ook The Crazy Scientist, die u allerlei gekke experimenten laat zien. Wees moedig en waag de rit met de zip-line. Maar wees voorzichtig! 

Maak gebruik van het LEGOLAND® actieticket

LEGOLAND Frog Hopper

Bij het kopen van een volwassen ticket voor de volledige prijs, ontvangt u een gratis kinderkaartje voor 1 kind (3-12 jaar) - alleen voor dansommer klanten met een geldig huurcontact. Geldig voor maximaal 1 kind (3-12 jaar) per volledig betalende volwassene en is alleen geldig in combinatie met een volwassene bezoeken.

Uw LEGOLAND® actieticket kunt u op de volgende manier ontvangen:
 • Online via dansommer.nl:
  Vind eenvoudig uw vakantiehuis in Denemarken op de website. Tijdens het boeken van uw vakantiehuis in Denemarken krijgt u de gelegenheid kaarten voor LEGOLAND® te bestellen.
   
 • Dansommer Boekingsservice:
  U kunt ook contact opnemen met onze verkoopafdeling:
  Tel. +31 (0)13 – 54 50 595
  E-Mail: dansommer@dansommer.nl 
   
 • Dansommer servicekantoren in Denemarken
  De toegangskaarten voor LEGOLAND® kunt u bij onze vele servicekantoren in Denemarken kopen. .
 

Vakantiehuizen vlakbij LEGOLAND®

t02ZgBvo_oI

Als een bezoek aan LEGOLAND® hoog op uw verlanglijstje staat, gebruik dan uw kostbare vakantie tijd voor veel plezier, spanning en entertainment. Huur gemakkelijk een van onze vakantiehuizen in de buurt van LEGOLAND® Billund. Onze Dansommer vakantiehuizen zijn gelegen in de regio's Juelsminde, Horsens en Pøt Strandby aan de oostkust van Jutland. Door de goede toestand van de wegen in Denemarken is de reistijd van een vakantiehuis naar LEGOLAND® vaak erg kort. Dit geeft u ruim de tijd om de vele spannende attracties en de geweldige sfeer bij LEGOLAND® te genieten.