Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 09.00 - 17.30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu
submenu icon

Knuthenborg Safaripark

Bezoek een pretpark tijdens uw vakantie in Denemarken

Als u een vakantiehuis in Denemarken in de regio Seeland boekt, ontvangt u 20% korting op tickets voor Knuthenborg Safaripark. Het park opent op 26 april 2014.

 

Zo ontvangt u 20% korting

Als u uw vakantiehuis heeft geboekt, ontvangt u een link in uw boekingsoverzicht. Daar kunt u de kortingscoupon voor Knuthenborg Safaripark downloaden en afdrukken. Bij bezoek aan het park neemt u de kortingscoupon mee en op vertoon hiervan krijgt u bij de ingang 20% korting op uw tickets. Deze aanbieding is alleen geldig tijdens de huurperiode van uw vakantiehuis in Denemarken.

Een wild avontuur - Knuthenborg Safaripark

Het Knuthenborg Safaripark, Noord-Europa´s grootste safari- en avonturenpark, biedt veel spannende avonturen voor groot en klein. Met uw auto kunt u door de ´savanne´ rijden en fascinerende exotische dieren zoals antilopen, zebra´s, giraffen en neushoorns van dichtbij beleven. Tijdens een bustour door het apenwoud komen de nieuwsgierige bavianen erg dichtbij! Nog meer onvergetelijke avonturen over de wilde dieren ervaart u tijdens een rondleiding over het park en het voederen van de dieren.

De grootste natuurspeeltuin van Denemarken in Knuthenborg Safaripark

Naast alle indrukwekkende momenten met de wilde dieren biedt Knuthenborg Safaripark genoeg plaats voor plezier in de verschillende speelplaatsen. Kinderen kunnen zich in de grootste natuurspeeltuin uitleven in de zand- en waterspeelplaats, een vlotvaart met de ouders maken of genieten op een springkussen.

GJnBRNj16-A