Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 09.00 - 17.30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu
submenu icon

Fietsen huren tijdens uw vakantie

Huur een fiets bij uw vakantiehuis

Dansommer biedt u de mogelijkheid om tijdens uw vakantie fietsen te huren bij het vakantiehuis. Dit is mogelijk in de regio´s:  Søndervig, Bjerregaard, Rømø, Djursland, Seeland en op de Oost-Deense eilanden. In iedere regio zijn verschillende fietsverhuurbedrijven aanwezig en de verhuur wordt per bedrijf anders georganiseerd. Wij raden u aan uw vakantiehuisregio in het menu links aan te klikken. Hier vindt u de uitleg met betrekking tot de fietsverhuur voor uw regio.

Fietsen door Denemarken

Geniet van de vrijheid tijdens uw verblijf in een vakantiehuis. Met de fiets even op en neer naar de bakker in plaats van met de auto. Heeft u een vakantiehuis geboekt in één van bovenstaande gebieden dan huurt u op eenvoudige wijze uw fiets en bent u niet belast met het zelf meenemen van uw rijwiel.

Hoe bestelt u de fietsen?

Wanneer u een vakantiehuis geboekt heeft, ontvangt u een email van ons met een internetlink. Wanneer u op de link klikt komt u op uw persoonlijke boekingspagina. Onderaan deze pagina vindt u een internetlink om uw fietsen te huren. In de regio Gilleleje/Noordoost-Seeland kunt u niet vooraf bestellen. Informatie hierover vindt u onder Noordoost-Seeland in het menu links. Hier vindt u ook alle informatie met betrekking tot de fietsverhuur in de andere regio´s.

Wat kost het om een fiets te huren?

De prijzen variëren per regio. Ook de prijsinformatie van de fietsverhuurbedrijven vindt u in het menu aan de linkerkant.
Dansommer wenst u mooie fietstochten tijdens uw verblijf in een vakantiehuis in Denemarken.