Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 09.00 - 17.30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu
submenu icon

Fårup Sommerland

Met korting naar Fårup Sommerland

Bespaar tot 14% op dag tickets voor het vrijetijdspark Fårup Summerland! Boek uw vakantiehuis in Noord- Jutland bij Dansommer en bestel gemakkelijk de scherp geprijsde tickets voor Fårup Summerland. Als u bij het boeken van uw vakantiehuis de tickets nog niet heeft gekocht  voor dit pretpark, dan doen wij dit later altijd nog graag voor u. Neem dan gewoon contact met ons op!

Ontdek de vele attracties in het pretpark Fårup Summerland en breng uw vakantie door in een vakantiehuis van Dansommer in Noord-Jutland!

Fårup Summerland

Breng een bezoek aan het pretpark Fårup Summerland - een van de grootste toeristische attractie in Denemarken en ligt op slechts een steenworp afstand van uw vakantiehuis in Noord- Jutland. Het park heeft van alles te bieden zoals; veel familie attracties voor jong en oud, snelle achtbanen en het grootste waterland voor veel badplezier!

Openingstijden in 2014: 5 mei - 19 oktober (in een aantal maanden is het themapark enkel open op bepaalde dagen, zoals in de weekenden, schoolvakanties en feestdagen). Controleer voordat u naar Fårup Summerland gaat de exacte openingstijden.

Belangrijke informatie over de tickets

U kunt kiezen tussen twee soorten tickets: 1-dag-ticket en 2 –dagen-ticket. Met de 2-dagen-ticket kunt u twee dagen doorbrengen in het pretpark. Beide dagen moeten worden besteed binnen 7 dagen in de periode van het door u gehuurde vakantiehuis.
In de herfstvakantie kunt u met de herfstvakantie-kaart onbeperkt toegang krijgen tot de attracties in Fårup Summerland .

Meer informatie over de tickets
Bij het boeken van uw vakantiehuis kunt u op hetzelfde moment ook de tickets voor het pretpark Fårup Summerland bestellen. Ook kunt u de tickets bestellen in een van onze Dansommer servicekantoren, wanneer u de sleutel van het vakantiehuis afhaalt.

Roller coaster "Orkanen" - de nieuwste en grootste attractie in Fårup Summerland


De nieuwe achtbaan "Orkanen" is uniek in Noord-Europa omdat deze zowel boven als onder water gaat. Vanaf een hoogte van een 7-verdiepingen tellend huis raast u met 75 km/h bergafwaarts - zelfs onder water - op een haarbreedte afstand van bomen en struiken. En het beste is dat uw voeten de hele tijd in de lucht bungelen! De snelheid liefhebbers onder u kunnen genieten in de snelle achtbaan "flash". In slechts 2 seconden wordt u gekatapulteerd vanaf 0 km/h naar 80 km/h. Wie niet genoeg van achtbanen kan krijgen is er ook nog de snelste houten achtbaan in Denemarken, de “haviken”. 

Grootste Aqua Park van Denemarken

Vergeet uw badpak niet mee te nemen als u het pretpark Fårup Summerland bezoekt want hier is ook Denemarken grootste waterland - het Aqua Park. In grote banden kunt u van de "Wild River" glijden, of geniet van de golven in het golfslagbad. Waaghalzen kunnen hun snelheid testen op de "Surf Hill", hier kunt u tegen elkaar racen en zien wie de snelste is. Voor gezinnen met jonge kinderen is er de waterspeelplaats met kantelende watertanks en waterkanonnen, het zuiverste (water) paradijs voor jonge kinderen. Hier kunnen de kleintjes heerlijk genieten.

Wie even genoeg heeft van water, kan ook plezier op de vele trampolines beleven, of een bezoek brengen aan de 4-D bioscoop of relax in de schaduw van de bomen liggen. Na zoveel activiteit in het water krijgt u vast honger. Op de grote barbecue plaats, waar verschillende gloeiende barbecues beschikbaar zijn, kunt u zich voorbereiden op een heerlijke maaltijd. Wie hier niet zijn snacks eet, kan ook dineren in het heerlijk buffetrestaurant of in een van de vele restaurants in het park.

Dansommer wenst u veel plezier in Fårup Summerland en in uw vakantiehuis in Denemarken!