Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 09.00 - 17.30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu
submenu icon

BonBon-Land

Met dansommer BonBon-Land beleven en geld besparen!

Wanneer u een vakantiehuis bij dansommer reserveert, ontvangt u bij aankoop van toegangskaarten voor BonBon-land in Zuid-Seeland 12-20% korting.

Vakantie voor het hele gezin!
Met meer dan 50 attracties is hier voor ieder wat wils. Ook heeft u met het entreebewijs toegang tot het 10.000 m2 grote Indoor-Fantasy World. Zowel jong als oud heeft hier plezier en lol in BonBon-Land in Holmegaard, net buiten Næstved. Kortom: het hele gezin kan een geweldige tijd beleven in BonBon-land.

Belangrijk:

 • De toegangskaarten met korting voor BonBon-land  gelden enkel in de huurperiode van het vakantiehuis.
 • U ontvangt de toegangskaarten met korting vóór het bezoek aan BonBon-land, zodat u direct het park in kunt.


Zo ontvangt u de toegangskaarten voor BonBon-land:

 • Online:
  U boekt een dansommer vakantiehuis op onze website in de periode dat BonBon-land geopend is. Bij de boeking van uw vakantiehuis kunt u direct de toegangskaarten voor BonBon-land bestellen.
   
 • Servicekantoren ter plaatse in Denemarken:
  U kunt de toegangskaarten ook bij één van onze servicekantoren bestellen. Breng uw huurcontract mee naar zowel het servicekantoor als naar BonBon-land.
   
 • U kunt ons ook bellen of een email sturen:
  De toegangskaarten voor BonBon-land  kunt u ook telefonisch bestellen op 0031-135450595 of per email: dansommer@dansommer.nl

(**Deze aanbieding is enkel geldig wanneer u de toegangskaarten koopt via dansommer. Het is niet mogelijk om de toegangskaarten met korting bij de ingang van BonBon-land te krijgen)