Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 10:00 - 16:30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu
submenu icon

Servicekantoren

In alle belangrijke toeristische gebieden in Denemarken staat een Dansommer servicekantoor.  Het adres van het lokale Service kantoor in uw omgeving staat op uw reisdocumenten vermeld.
 
 
Sleuteloverdracht
Op vertoon van uw huurcontact ontvangt u - op dag van geboekte aankomst niet voor 15.00 uur - de sleutel van het vakantiehuis.
 
Telefoon en fax service
Als u wilt bellen of een fax wil sturen/ontvangen helpen onze servicekantoren u graag tegen kostprijs. 
 
Eindschoonmaak
U bent verplicht om de eindschoonmaak bij vertrek uit te voeren. Mocht u tot het laatste moment willen genieten van uw vakantie, kunt u een eindschoonmaak bijbestellen. Echter bij een bestelde eindschoonmaak dient u af te wassen en in en rondom het vakantiehuis alles netjes achter te laten.
 
Bedlinnen / kinderbedjes / kinderstoelen
Natuurlijk is bedlinnen als ook kinderbedjes/kinderstoelen te huur bij onze servicekantoren. Reserveren van tevoren wordt echter wel aangeraden zodat alles op het servicekantoor voor uw aankomst is voorbereid. Als er bij de huisbeschrijving wordt aangegeven dat er al een kinderbedje(s) en/of kinderstoel(en) aanwezig  is in het vakantiehuis, is het niet nodig om deze alsnog apart bij te bestellen. Deze objecten zijn opgenomen in de huurprijs, tenzij anders aangegeven.
 
Huur een fiets
Vaak kunt u direct bij onze servicekantoren fietsen huren. Anders bemiddelen wij graag in het contact met een fietsverhuurbedrijf. 
 
LEGOLAND
Bij alle Dansommer servicekantoren kunt u toegangskaartjes kopen voor het grootste pretpark in Denemarken, LEGOLAND. De aankoopprijs is hetzelfde als bij de ingang van het park. Echter bespaart u de wachttijd bij de ingang - en dus waardevolle tijd voor een geweldige ervaring!
 
U kunt onze Servicekantoren hier vinden: