Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 10:00 - 16:30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu
submenu icon

Security Pakket

Goed voorbereid op vakantie met het dansommer Security Pakket

Wij zijn er zeker van dat u binnen ons aanbod een passend vakantiehuis zult vinden, waar u van uw vakantie kunt genieten. En om u nog meer zekerheid mee te geven, bieden wij u bij iedere boeking het dansommer Security Pakket zonder extra kosten! Met dit pakket kunt u tijdens uw vakantie met dansommer rekenen op kwaliteit en zekerheid.

Zekerheidgarantie

dansommer biedt zijn gasten zekerheid in economisch onzekere tijden. Daarom bieden wij u nu de zekerheidsgarantie. Met de zekerheidsgarantie kunt u uw vakantie annuleren of wijzigen tot 8 dagen voor aankomst in het vakantiehuis, indien u onvrijwillig werkloos wordt of omdat u niet op vakantie kunt, omdat u een nieuwe baan heeft aanvaard. Als dit gebeurt, dan bieden wij de mogelijkheid om de vakantie te annuleren en krijgt u uw volledige reissom terug, exclusief de administratiekosten. U kunt uw boeking ook overdragen aan iemand anders zonder bijkomde kosten.

De dansommer zekerheidsgarantie beschermt u ook indien een huiseigenaar in de problemen raakt en het vakantiehuis overhoopt niet meer kan verhuren. In dit geval zullen wij er alles aan doen een alternatief vakantiehuis voor u te vinden. Met de dansommer zekerheidsgarantie kunt u zonder zorgen een start maken met het boeken van uw komende vakantie.

Geld-Terug-Garantie voor vakantiehuizen met binnenzwembad

Wanneer u een hoogwaardig vakantiehuis met een binnenzwembad huurt, kunt u rekenen op onze extra garantie. Voor alle vakantiehuizen in Denemarken met binnenzwembad geldt namelijk de dansommer Geld-Terug-Garantie:
Wanneer het zwembad niet functioneert, dient u dit direct aan dansommer te melden. Wanneer dansommer binnen 24 uur na melding geen oplossing kan biedenm ontvangt u voor wat betreft de resterende huurperiode de huursom terug.

Deze garantie kent de volgende voorwaarden:

  • Wanneer een zwembad niet functioneert, betekent dit dat het zwembad niet kan worden gebruikt of dat de verwarming is uitgevallen.
  • De Geld-Terug-Garantie beperkt zich tot de resterende huurperiode vanaf het moment dat dansommer door de huurder over het niet functioneren van het binnenzwembad is geïnformeerd.
  • Wanneer dansommer geen oplossing kan bieden voor het niet functioneren van het binnenzwembad, heeft de huurder de mogelijkheid om een ander vakantiehuis te kiezen of de vakantie vroegtijdig te beëindigen, waarbij de huurder de huursom voor wat betreft de resterende huurperiode terug ontvangt.
  • Binnen deze garantie ontstaan voor de huurder geen extra kosten voor de eindschoonmaak
  • Wanneer de huursom van het door de huurder gekozen alternatieve vakantiehuis lager is, ontvangt de huurder het prijsverschil terug
  • De Geld-Terug-Garantie geldt alleen voor vakantiehuizen in Denemarken met een eigen binnenzwembad.