Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 10:00 - 16:30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu

dansommer vakantiehuizen in Finland

Vakantiehuizen in Finland

Bent u opzoek naar een vakantiehuis in Finland? Ook dan bent u bij dansommer aan het juiste adres! Wij verhuren verschillende soorten vakantiehuizen in heel Finland en alle vakantiehuizen in Finland zijn van alle gemakken voorzien. Voel u thuis met een vakantiehuis in Finland:

Vakantiehuisjes in een ongerepte Finse natuur

Ontdek de schoonheid die deze vakantiebestemming u te bieden heeft met een vakantiehuis in Finland. Het noorderlicht en een ongerepte Finse natuur zijn unieke ervaringen op zich. In Finland, zijn er optimale omstandigheden voor fietsen, wandelen, kanoën en paardrijden. Duizenden meren, open terrein, dichte bossen, bergachtige gebieden en een landschap dat gedomineerd wordt door rivieren en eilanden kenmerken deze vakantiebestemming in het hoge noorden. Nu biedt Dansommer ook luxe vakantie villa’s en vakantiehuizen aan in het prachtige Finse landschap. 

Verblijf in een vakantiehuis tijdens de midzomernachtzon in Finland

Geniet van de luxe en ontspanning in één van de dansommer vakantiehuizen in Finland.  Midden in de zomer schijnt de zon dag en nacht. In Utsjoki, in het noordelijkste deel van Lapland duurt de langste zomerdag meer dan 2 maanden. In het zuidelijk deel van Finland wordt het tijdens de zomer ook nooit donker. De avond schemering gaat hier namelijk over in de ochtendschemer.

Eindeloze horizon vanuit u vakantiehuis in Finland

Finland biedt meer dan 180.000 meren, 35 nationale parken en de kustlijn is duizenden kilometers lang. Met dank aan 'allemandsretten' is er een vrije toegang tot de wildernis van Finland, wat fantastische mogelijkheden biedt om de natuur te verkennen, zowel op zee als op het land. Ga op ontdekkingsreis en gebruik uw vakantiehuis in Finland als startpunt.

U hoeft zich in ieder geval tijdens uw vakantie in een vakantiehuis in Finland geen moment te vervelen. Wanneer u verblijft in één van onze vakantiehuizen in Finland kunt u bijvoorbeeld de bekende sport Nordic Walking uitoefenen. Indien u dit nog niet eerder heeft geprobeerd, is het natuurlijk een geweldige kans om tijdens de vakantie in een vakantiehuis zijn eerste ervaringen op te doen in het land van herkomst.

De heerlijke Finse keuken

Proef de Finse keuken in één van de gezellige restaurantjes of bereid het zelf in de luxe keuken van uw eigen vakantiehuis in Finland. Lokale vis specialiteiten en een Scandinavische en Russische invloed karakteriseren de Finse keuken. Visgerechten domineren het menu, met de nadruk op de culinaire specialiteiten van zalm (lohi), regenboogforel (kirjolohi), witvis (siika), snoek (hauki) spiering (silakka) en o.a. baars (ahven). Afgezien van normale vleesgerechten wordt hier ook veel rendier en wild gegeten en de Finse desserts zijn uniek..

De meren rondom uw vakantiehuis in Finland

Beleef de magie van het land met een vakantiehuis in Finland voor het hele gezin. Een blauw labyrint van meren, rivieren, kanalen en eilanden, samen met bossen en heuvels, verspreidt over honderden kilometers in een prachtige en adembenemende wildernis. U vindt meren in alle vormen en maten overal in Finland, maar in het oosten vindt u het meest. De Saimaa meren, langs de grens met Rusland is een groot netwerk van rivieren en meren die voortzetten tot aan Kuopio in het westen en Nurmes in het noorden. Dit gebied dankt zijn naam aan de Finse uitdrukking "het land van duizend meren" en is een ideale vakantiebestemming als u van de rust en de frisse lucht wilt genieten, of de talloze meren, rivieren en bossen wilt verkennen. Kom volledig tot rust en ontspan met de dansommer vakantiehuizen in Finland. Het gebied biedt ook een speciale vorm van de Europese cultuur, dat kan worden waargenomen in de gezellige dorpen, waar u tevens een inzicht krijgt in de Finse tradities. Ontdek het zelf met één van de dansommer vakantiehuizen in Finland.

Welkom in Finland - "het land van duizend meren"!

Bekijk het veelzijdige aanbod van vakantiehuizen in Finland in het zoekmenu en controleer direct de beschikbaarheid van uw droomhuis. Wij heten u graag welkom in een vakantiehuis in Finland, of in één van onze andere vakantiehuizen in Europa.
Heeft u hulp nodig bij het vinden of reserveren van uw vakantiehuis in Finland? Neem dan contact op met onze service desk. Dansommer helpt u graag bij het vinden van een vakantiehuis in Finland.
Showing 0 of 0 results.
    Bekijk meer vakantiehuizen of filter uw zoekopdracht, zodat het precies aansluit bij uw wensen.
    Meer vakantiehuizen / Filteren

    Onze regio's in Finland