Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 10:00 - 16:30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu

Vakantiehuizen in het Sächsisch-Niederlausitzer Heideland

Verblijf in een vakantiehuis in het Sächsisch-Niederlausitzer Heideland

Geniet in een vakantiehuis in het Sächsisch-Niederlausitzer Heideland in Saksen, in het oosten van Duitsland. Wanneer u de vakantie doorbrengt in een vakantiehuis in de Lausitz, wordt u door de natuur omarmd. Hier is de bevolkingsdichtheid relatief gering, zodat u met een vakantiewoning in de Lausitz in alle rust kunt ontspannen. De vele wateren en bomen dragen bij aan de natuurlijke charme van deze omgeving. Toch bevindt u zich hier niet heel achteraf. Bezoek vanuit uw vakantiehuis Dresden, Leipzig en Chemnitz, drie fantastische steden.

Ontspannen in een van onze vakantiehuizen in de Lausitz

Vanuit een vakantiehuis in de Lausitz vindt u niet alleen talrijke culturele monumenten, maar ook veel wandelmogelijkheden. Actieve vakantiegangers kunnen op de paden ook joggen, fietsen en skaten. Spring tijdens de zonsondergang eens op de fiets en geniet van een indrukwekkend uitzicht op het uitgestrekte Sächsisch-Niederlausitzer Heideland. Wanneer u later op de avond weer naar uw vakantiehuis in de Lausitz terugkeert, kunt u samen met uw familie ontspannen in een knusse omgeving. Onze vakantiewoningen in de Lausitz bieden comfort voor een aangename vakantie.

Vakantiehuizen in het Spreewald

Ontdek vanuit uw vakantiehuis het Spreewald, een schitterende omgeving in het noorden van Niederlausitz. Ook kunt u vanuit uw vakantiehuis het Oberlausitzer Heide- en Vijverlandschap, het Lausitzer Becken- en Heideland en het Westlausitzer Heuvel- en Bergland verkennen. Bezoek in deze landschappen de idyllische dorpen en de steden met architectonische gebouwen.

Onze vakantiehuizen in Duitsland zijn de ideale uitvalsbasis om de mooiste gebieden in deze regio te ontdekken. En na een actieve dag in de natuur is een vakantiehuis de ideale plek om te ontspannen.

Showing 1 of 0 results.
    Bekijk meer vakantiehuizen of filter uw zoekopdracht, zodat het precies aansluit bij uw wensen.
    Meer vakantiehuizen / Filteren