Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 10:00 - 16:30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu

Vakantiehuizen in Liseleje, Denemarken

Vakantiehuizen in Liseleje

In vergelijking met andere badplaatsen in Noord-Seeland heeft Liseleje veel permanente inwoners. Om die reden is Liseleje een bruisende plaats, waar het hele jaar door leuke evenementen worden gehouden. Kies voor een comfortabel vakantiehuis in Liseleje. Het strand in Liseleje wordt bezocht door lokale inwoners en gasten, die in onze vakantiehuizen in Liseleje verblijven.
 
Bezoek vanuit uw vakantiewoning "Havtyren", een grote speeltuin, gemaakt van elementen uit de natuur. Een vakantiewoning in Liseleje is ideaal voor een bezoek aan de markt of tijdens Sankthans, wanneer u het vreugdevuur op het strand kunt aanschouwen. Vanuit een vakantiehuis in Liseleje kunt u ook een kunstmarkt of strandfeest bezoeken.
 
Een vakantiehuis in Liseleje biedt veel privacy voor een rustige vakantie. Kies voor een authentieke vakantiewoning of een modern vakantiehuis, compleet met een zwembad en whirlpool. Bezoek vanuit uw vakantiehuis Asserbo en Frederiksværk. Vanuit uw vakantiewoning in Liseleje bereikt u Kopenhagen in een uur.
 
Met een vakantiehuis in Liseleje kunt u van meer zon en droog weer genieten dan gemiddeld op Seeland. Bezoek vanuit uw vakantiehuis Roskilde, een idyllisch stadje op 50 km afstand. Vakantie betekent comfort. Onze vakantiehuizen in Noord-Seeland bieden comfort. Kies voor een vakantiehuis in Liseleje en uw vakantie met zijn tweeën of met de hele familie kan beginnen.
Showing 1 of 1 results.
 • Liseleje

  VakantiehuisHuiscode: E11026

  BoekenKaart

  Vakantiehuis: E11026

  • Grootte: 73 m2
  • Personen: 4
  • Huisdieren: 2
  • Afstand tot water: 1000 m
  • Slaapkamers/Badkamers: 2/1
Bekijk meer vakantiehuizen of filter uw zoekopdracht, zodat het precies aansluit bij uw wensen.
Meer vakantiehuizen / Filteren