Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 10.00 - 16.30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu

Dansommer vakantiegids

Bestel onze gratis brochure

Bekijk het complete aanbod van onze vakantiehuizen in Denemarken en bestel geheel gratis onze brochure, zonder verzendkosten. Indien u een exemplaar wenst, stuurt u een e-mail met daarin uw NAW gegevens naar: dansommer@dansommer.nl

 

DANSOMMER BROCHURE BESTELLEN »

 

U kunt ons natuurlijk ook even bellen op het telefoonnummer: 013-5450595

 

 


Wat u kunt verwachten in onze nieuwe dansommer brochure:

Wij zijn erg blij dat we u een uitgebreide dansommer-brochure kunnen presenteren, waarvan de inhoud een zeer hoge standaard heeft. Alle huizen die u in deze brochure vindt, zijn persoonlijk door één van onze medewerkers bezocht. Bij dansommer hechten we er veel waarde aan dat onze huizen niet zo maar worden uitgekozen. De huizen in deze brochure hebben dus allemaal wel iets bijzonders: ieder huis heeft zijn eigen geschiedenis en vaak ook brengen eigenaren hun vakantie ook door in hun eigen vakantiehuis, waardoor de huizen met een persoonlijke eigen smaak zijn ingericht. Hierdoor komt u ook als gast niet als vreemdeling binnen maar heeft u vaak gelijk een ‚welkom thuis‘ gevoel. 
 
Als u voor het eerst op vakantie in Denemarken bent, zult u zeker onder de indruk zijn. Aan de Deense kust kunt u gedurende het hele jaar vakantie vieren en ook ik ga er regelmatig naar toe om mijn vrije tijd door te brengen. Al bij de eerste hap adem worden mijn schouders licht en voel ik me vrij. De wind waait door de haren en het drukke gevoel van het dagelijks leven is gelijk verdwenen. Ik word hier rustig. Hier hoef ik me slechts druk te maken om welke weg ik kies om bij het strand te komen en of ik vandaag een fietstocht of een lange wandeling ga maken. Slechts het ‚ zijn‘, dat is voor mij optimale ontspanning. 
 
Maar ook op ander vlak is Denemarken juist in het komend seizoen een aantrekkelijke bestemming. 
Volgend jaar krijgt Denemarken naast Kopenhagen een tweede hoofdstad.: Århus is voor 2017 uitgeroepen tot Culturele hoofdstad van Europa. Het zal een intrigerend jaar worden waarin Denemarken zowel cultureel als traditioneel veel te bieden zal hebben. Vooral in Jutland zal een uitgebreid programma worden opgezet dat internationaal zal aanspreken en zeker aan uw behoefte aan kunst, design, geschiedenis en gastronomie zal voldoen Voor dit veel omvattende project zal een netwerk van blijvende aard ontstaan, waarvan de regio met zowel inwoners als toeristen op de lange termijn ook z’n vruchten zal plukken.
 
Ons dansommer-team zal u, zoals u van ons gewend bent, meer kunnen vertellen over de evenementen en bezienswaardigheden. Dit geldt niet alleen voor de regio Jutland, maar ook voor onze service-kantoren in de andere regio’s. dansommer kenmerkt zich door haar lokale aanwezigheid. De lokale betrokkenheid komt onder andere tot uiting bij lokale evenementen of (sport)clubs waar onze medewerkers zich met hart en ziel voor inzetten. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een kwalitatief hoog service-niveau bieden, maar natuurlijk kan het nog altijd beter. Door onze goed ingewerkte onderhoudsmonteurs en de nauwe samenwerking met lokale ambachtelijke bedrijven, kunnen wij u verzekeren dat 80% van alle reparaties in en rondom onze huizen binnen 24 uur kunnen worden uitgevoerd.
 
Wij wensen u veel plezier bij het doornemen van deze brochure en hopen u binnenkort als gast te mogen verwelkomen in één van onze vakantiehuizen!