Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 10:00 - 16:30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu

Vakantie in een vakantiehuis in de Ardennen

Vakantie in een vakantiehuis in de Ardennen

Wallonië is een kleurrijke regio van België. Het zuiden van Wallonië is beter bekend onder de naam Ardennen. Voor actievelingen die op zoek zijn naar avontuur is een gehuurd vakantiehuis in  de Belgische Ardennen een geschikte uitvalsbasis voor een vakantie in deze populaire Vlaamse regio. De regio biedt een uitgebreid aanbod van culturele evenementen en bezienswaardigheden.
Maak kennis met de diversiteit aan tradities en folklore. Bent u een liefhebber van musea en tentoonstellingen, of zoekt u eerder ontspanning en leuke andere vrijetijdsbestedingen?

De Ardennen zijn het meest groene gebied in België en liggen bezaaid met schilderachtige dorpjes, vanwaar we diverse vakantiehuizen verhuren. Het gebied bevindt zich globaal tussen de drie grote steden Luik, Namen en Luxemburg. Frans is de officiële voertaal, maar er wordt ook Vlaams en Duits gesproken.

De mooie bossen (Ardennen) zijn een perfecte basis voor sportieve activiteiten. In de omgeving van de vakantiehuizen zijn outdoor bedrijven te vinden die een grote variatie aan activiteiten aanbieden waarvan u kunt proeven tijdens uw vakantie in de Belgische Ardennen. Kanoën, tokkelen, klimmen, abseilen of mountainbiken door de heuvels van het schitterende landschap. In de regio is genoeg te beleven voor jong en oud, vanuit een ideale stek als uitvalsbasis, een vakantiehuis.

Of  u nu op vakantie in België gaat met het gezin of een weekendje weg gaat met familie of vrienden. De Belgische Ardennen is een veelzijdige bestemming voor iedereen. Wij wensen u veel plezier bij het selecteren van een van onze prachtige vakantiehuizen in de Belgische Ardennen en helpen u graag verder wanneer gewenst.
 

Showing 1 of 0 results.
    Bekijk meer vakantiehuizen of filter uw zoekopdracht, zodat het precies aansluit bij uw wensen.
    Meer vakantiehuizen / Filteren

    Onze regio's in België

    ARDENNEN