Tel.: 013 744 0210 | Ma - vr: 10:00 - 16:30, Zaterdag: 10:00-14:00

menu icon Menu

dansommer vakantiehuizen in Albanië

Vakantiehuizen in Albanië

Bent u opzoek naar een vakantiehuis in Albanië? Ook dan bent u bij dansommer aan het juiste adres! Wij verhuren verschillende soorten vakantiehuizen in heel Albanië. Voel u thuis met een vakantiehuis in Albanië:

Geniet van een heerlijk ontspannen vakantie met een vakantiehuis

Albanië is een land dat wacht om ontdekt te worden. Beleef een ontspannen vakantie in een vakantiehuis met zwembad in Albanië. Met een verblijf in één van onze luxe vakantiehuizen in Albanië waant u zich in een land rijk aan archeologie, natuur en tradities. Dit ziet u vooral terug wanneer u verblijft in een vakantiehuis nabij de hoofdstad Tirana. Andere belangrijke steden die u vanuit uw vakantiehuis in Albanië kunt ontdekken zijn Durrës en Vlora, die bieden ook veerdiensten aan naar de havens van Bari, Brindisi, Ancona en andere havens aan de Adriatische Zee. Geniet hier van een welverdiende vakantie in één van de dansommer vakantievilla’s of luxe vakantiehuizen met zwembad aan de Adriatische zeekust. Breng, wanneer u verblijft in een vakantiehuis in Albanië, een bezoek aan de historische stad Durres die in 627 voor Christus werd gesticht volgens de legende van de I lyrische koning. Ontdek de eeuwenoude Griekse en Romeinse geschiedenis in onze appartementen of vakantiehuizen in Durres. Bekijk meteen ons uitgebreide aanbod aan vakantiehuizen met zwembad of aan de kust in Albanië.

Vanuit uw luxe vakantievilla of vakantiehuis in Albanië met zwembad, heb je een goed uitgangspunt voor dagtochten en excursies naar de kust. Bezoek vanuit onze vakantiehuizen in Albanië het amfitheater, één van de grootste en best bewaarde monumenten van de oude stad. Het is het grootste amfitheater in de Balkan met een capaciteit van ongeveer 20.000 toeschouwers. Ontdek tijdens uw vakantie in een luxe vakantiehuis in Albanië de eeuwenoude schatten aan cultuur en geschiedenis die in de land verborgen liggen.


Breng uw vakantie door in een dansommer vakantievilla of luxe vakantiehuis in Albanië en beleef een unieke en onvergetelijke vakantie met de hele familie. Geniet van de luxe en ontspanning in die u in de dansommer vakantiehuizen in Albanië zult vinden.

Heeft u hulp nodig bij het vinden of reserveren van uw vakantiehuis in Albanië? Neem dan contact op met onze service desk. dansommer helpt u graag bij het vinden van een vakantievilla met zwembad of voor een vakantiehuis aan zee in Albanië.

Bekijk het veelzijdige aanbod van vakantiehuizen in Albanië aan zee via het zoekmenu en controleer direct de beschikbaarheid van uw droomhuis. Wij heten u graag welkom in een vakantiehuis in Albanië, of in één van onze andere vakantiehuizen in Europa.

Showing 1 of 0 results.
    Bekijk meer vakantiehuizen of filter uw zoekopdracht, zodat het precies aansluit bij uw wensen.
    Meer vakantiehuizen / Filteren

    Onze regio's in Albanië

    Albanië